AnyuSzív

Allergénmentes élvezet Hideg Nyalat módra

Hiánypótló nyalánkságok kerülnek egyre több üzlet polcaira, amelyek nem csak egészségesek, de végre finomak is.       Egy Mészáros utcai paleo cukrászdában majdnem elsírtam magam örömömben amikor először megláttam a Hideg Nyalat (imádom a nevet) kókusztej alapú joghurtokat.  Több ízben írtam már arról, hogy nem fogyasztok állati eredetű tejtermékeket, és a nagyobbik fiam esetében… Tovább »

Anyu leszokott a cukorról. Aztán vissza. Végül döntött.

Cukor, kokain, függőség, Norbi. Mindezektől függetlenül szeretném megosztani veletek a táplálkozással kapcsolatos tapasztalataimat. Leszögezem, nem akarom sem védeni, sem támadni Norbit, nem fogyasztom a termékeit, nem olvasom a cikkeit, teljesen véletlen, hogy a cukor mizéria az én életemben egy időben jött el az ő kijelentéseivel és a mém-áradattal, amit a kokain-cukor-vegyjel-függőség káosza termel ki. Tavaly… Tovább »

Téves diagnózis

Egy felszínes orvos könnyelmű kijelentése hosszú évekre befolyásolhatja egy gyermek életmódját. Nimród elég rossz esélyekkel indult, ami az allergiát illeti, ugyanis én is és a férjem is ekcémával küzdünk. Emellett könnyekben török ki a macskáktól, és egyre hevesebben érzem az eleinte enyhe pollenallergia tüneteit is. A gyereken egész pici babaként megjelentek az 5 forintos nagyságú… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!