AnyuSzív

Örökbefogadott lányból édesanyává váltam

Vajon predesztinálja a szüleinkkel való kapcsolatunk azt, hogy mi magunk milyen szülők leszünk? Ági története annyira fájdalmas, mégis olyan felemelő és reménykeltő, hogy ilyen sztorit csak az élet írhat. Előre bocsátom, hogy a nehézséget nem az örökbefogadás ténye jelentette Ági számára, hanem az örökbefogadó szülők személyes háttere. Az örökbefogadás nagyon nemes, és jó dolog. Ági… Tovább »

Miért kakiltál be? Ilyet csak a buta gyerekek csinálnak!

Nem minden családban megy könnyen a szobatisztaság, többen küzdenek vele mint gondolnád! A minap az óvodában, miközben öltöztettem a középsősömet, egy apuka ingerült hangja csapta meg a fülem. Miközben egy édes kiscsoportos kisfiú lábára szuszakolta fel a nadrágot, fennhangon ezt kérdezte: „Miért kakiltál be? Ilyet csak a buta gyerekek csinálnak!” (Hasonlóan jó fej mint a… Tovább »

Édes fiam, a szívbajt hozod rám!

Akinek gyereke van, az tudja, hogy elég egy pillanatra elfordítani a tekintetét, rögtön kész lehet a baj. Két fiam van, és bizony mindketten rendkívül kreatívak ha arról van szó, hogy veszélybe sodorják önmagukat, egymást, és a szívműködésemet. Ha gyerekekről van szó, tényleg elég egy villanásnyi figyelmetlenség, és már a magasba másznak, vagy épp leugranak, éles… Tovább »

Egy tűszúrás az élet

Minden kismama rémálma, hogy kiderül: a baba talán nem egészséges. Egy pillanatra sem gondolsz arra, hogy mi lesz, ha nem lesz minden rendben. Csak örülsz, vagy épp kétségbeesel, vagy mindkettőt érzed egyszerre, amikor reszkető kezedből mosolyog rád a pozitív terhességi teszt. Nem tudod hirtelen, hogy kit hívj fel elsőnek, legszívesebben kirohannál, hogy világgá kürtöld: édesanya… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!