AnyuSzív

Drágám, lehet hogy anya nem jön többé haza

Másfél évvel a párizsi terrortámadás után, amikor közel száz embert lőttek le a Bataclanban, úgy érzem, a világ kezd immunissá válni a hasonló cselekményekre. Nem tudom hogy ez jó-e vagy rossz, de a szentpétervári támadás új gondolatokat indított el bennem. Hétfő délután 14 ember halt meg a szentpétervári metrón történt robbantásban. Emlékeztek még rá? Tudom… Tovább »

Két terhesség, húsz év különbség, egy idegösszeomlás

Vajon ugyanúgy éli meg egy nő az anyaságot, ha ekkora korkülönbség van a gyermekei között? Van egy kedves ismerősöm, Andi, akinek a fiai között húsz év korkülönbség van. Arra gondoltam, megkérdezem, mennyiben volt más a két babavárás. Arra számítottam, hogy kapok egy néhány mondatos választ, hogy természetesen egész más volt, de mindkétszer fantasztikus élménnyel és… Tovább »

Egy tűszúrás az élet

Minden kismama rémálma, hogy kiderül: a baba talán nem egészséges. Egy pillanatra sem gondolsz arra, hogy mi lesz, ha nem lesz minden rendben. Csak örülsz, vagy épp kétségbeesel, vagy mindkettőt érzed egyszerre, amikor reszkető kezedből mosolyog rád a pozitív terhességi teszt. Nem tudod hirtelen, hogy kit hívj fel elsőnek, legszívesebben kirohannál, hogy világgá kürtöld: édesanya… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!