AnyuSzív

Ezért vagyok k#&@a jó nő!

Ez a poszt egy egyszerű elhatározás miatt született meg bennem. Alsó tagozatos voltam, amikor a váll alá érő hajamat egy hirtelen jött ötlettől vezérelve 3 centisre vágattam. Baromira nem úgy nézett ki ahogy elképzeltem ( a fodrászatban ülő tőlem is fiatalabb kislánynak sokkal vagányabban állt), de azóta is piszkálja a fantáziámat ez a rövid haj… Tovább »

Ha egy napra a gyermekeim bőrébe bújhatnék…

Gondoltál már arra, mennyivel kevesebb stresszel járna a gyereknevelés, ha egy napig a „hisztis, rosszevő, rosszalvó, feleselő, nyávogó” gyereked szemüvegén keresztül szemlélnéd a világot? Nem csak a kicsikkel kapcsolatban igaz, hogy sokkal jobban tudnánk együttműködni a másikkal, ha nem csak a saját nézőpontunkból tekintenénk bizonyos helyzeteket, hanem megpróbálnánk a másik szemszögéből is megvizsgálni azokat. Nem… Tovább »

Öt szuper gyerekreggeli

Szeretnéd ha csemetéd tápláló és változatos ételekkel kezdené a napot? Minap az AnyuSzív Facebook-csoportban arról beszélgettünk a lányokkal, hogy ki miről érez úgy, hogy elrontott a gyerkőccel kapcsolatban, és többen – köztük én is – rögtön az étkezést hozták föl. (Mi már csak ilyen önkritikus, őszinte anyukák vagyunk.) Hiába szeretnénk mindig egészséges ételeket adni a… Tovább »

Elhízott gyerekek – felelős szülők!

Azt hogy egy felnőtt el van hízva, elfogadom. Egyrészt nem az én dolgom, másrészt meg annyi az elhízott nő és férfi, hogy más választásom nincs. Persze az sem az én dolgom, ha más gyereke el van hízva, de amikor a minap álltam a zebránál, és vártam, hogy átmenjen előttem egy körülbelül ötven gyerekből álló csoport,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!