AnyuSzív

Legyen élmény a tanulás!

A Felelős Szülők Iskolája újabb nagyszerű programot kínál azoknak a szülőknek, gyerekeknek, pedagógusoknak, akik azt szeretnék, hogy a gyerekek élvezzék és szeressék a tanulást. 15 évvel ezelőtt, amikor általános iskolás lettem, nem nagyon válogathattak a szülők, a körzeti iskolába íratták a gyerekeiket.  Én mintaszerű általános iskolás volt, magoltam, jelentkeztem, kitűnő tanuló voltam, de ennyi év… Tovább »

Lépésről lépésre a kamaszok felé

Anyukám szerint nem voltam könnyű kamasz, szerintem sokkal nehezebb is lehettem volna. Mindkettőnk számára szebb lehetett volna az a néhány év, ha mi is megkaptuk volna azt a lehetőséget, amit a Tibenszky Moni Lisa vezette Felelős Szülők Iskolája november 26-án szombaton a Kossuth Klubban (1088 Bp, Múzeum utca 7.) 11 és 13 óra között megad… Tovább »

Adjatok szárnyakat a gyermekeiteknek!

Mit tehetünk azért, hogy a gyerekeink a saját képességeiknek, adottságaiknak megfelelően fejlődhessenek, és megtalálhassák a boldogságukat? Szombaton abban a szerencsében volt részem, hogy a délelőttömet a Gazdagréti Közösségi Házban tölthettem olyan szülők és szakemberek társaságában, akik nem csupán a gyermekeik, gyermekeink teljesítményét, hanem elsősorban a boldogságukat tartják szem előtt. A Tibenszky Moni Lisa és Vargacz… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!