AnyuSzív

Örökbefogadott lányból édesanyává váltam

Vajon predesztinálja a szüleinkkel való kapcsolatunk azt, hogy mi magunk milyen szülők leszünk? Ági története annyira fájdalmas, mégis olyan felemelő és reménykeltő, hogy ilyen sztorit csak az élet írhat. Előre bocsátom, hogy a nehézséget nem az örökbefogadás ténye jelentette Ági számára, hanem az örökbefogadó szülők személyes háttere. Az örökbefogadás nagyon nemes, és jó dolog. Ági… Tovább »

Válassz! Anyád, vagy én?

Ki mellé áll a férfi, ha az anyja és a felesége összerúgják port? Ahogy ígértem, hétről-hétre megosztok veletek egy-egy szülés utáni depresszióval kapcsolatos történetet. Ági is megtisztelt a bizalmával, és elmesélte nekem, hogy 18 éves korában azt mondta neki a nőgyógyásza, hogy nagyon kevés az esély rá, hogy természetes úton teherbe eshet. Annál nagyobb volt… Tovább »

Gyermekkor a közöny poklában

Sokan azt gondolják, hogy bántani csak fizikailag lehet egy gyereket. Nem így van. Nagyon nem. Szombaton volt néhány szabad órám, és gyanútlanul újra elővettem Tóth Olga szociológus regényét, a Csupasz nyulakat. Együltömben végigolvastam. Még most sem hevertem ki, pedig már másodjára került a kezembe. Igaz, amikor először olvastam még nem voltak gyerekeim. Az írónő az… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!